ULTRA 7R MUMMY
ULTRA 7R MUMMY
ULTRA 7R MUMMY
ULTRA 7R MUMMY
ULTRA 7R MUMMY
ULTRA 7R MUMMY
ULTRA 7R MUMMY
ULTRA 7R MUMMY

ULTRA 7R MUMMY

EXPED
Quan cada unça compta, les estores de la sèrie EXPED Ultra garanteixen una comoditat de son súper compacta i ultralleugera a qualsevol lloc.
Color GREYGOOSE
  • GREYGOOSE
Talla M
  • M
  • MW
  • LW

  •  Click&Collect Click&Collect
    Disponible
  • Entrega a domicilio Entrega a domicilio
    Disponible
  • Envío gratuito a partir de 50€ en España, Francia, Alemania, Portugal y Andorra Envío gratuito a partir de 50€ en España, Francia, Alemania, Portugal y Andorra
  • Pago 100% seguro Pago 100% seguro
 
Quan cada unça compta, les estores de la sèrie EXPED Ultra garanteixen una comoditat de son súper compacta i ultralleugera a qualsevol lloc.

La catifa de dormir Ultra 7R és perfecta per a aventures impulsades per l'home, com ara la motxilla, el senderisme, el bikepacking i l'alpinisme en condicions de fred.

DOWNMAT TECHNOLOGY ™ d'EXPED, amb un aïllament de 700 cuin down, permet utilitzar-lo en totes les estacions o simplement mantenir calents les persones que dormen fredes en qualsevol moment, mentre que un coixí d'aire de 7 cm (2,75 polzades) de gruix acull el cos. Les cambres d'aire van de cap a peus, donant suport totalment al cos per a una nit de son inigualable.

La bossa de bomba Schnozzel d'EXPED s'inclou per a una inflació ràpida i sense humitat de la catifa; no es requereix força pulmonar!

Nota per a la forma de mòmia Ultra 7R: les cambres exteriors no contenen aïllament.

DOWNMAT TECHNOLOGY ™: aïllament de ploma de 700 cuin ideal per utilitzar-lo en totes les estacions o per dormir fred en totes les estacions.
MATERIAL RECICLAT: el polièster ripstop de 20 D reciclat és 3 vegades més fort i utilitza menys carboni, energia i aigua durant la producció.
INFLAT I DEFLAT VÀLVULAS PLANES: Les vàlvules planes grans separades proporcionen durabilitat, fiabilitat i rendiment intuïtiu líders en la indústria per a una inflació i desinflació ràpides.
BAFFLES SOLDADATS: els deflectors soldats separen les cambres d'aire, creen una superfície de son amortida i estable i eviten els punts freds.
BRÉSOL DE CONFORT: les cambres d'aire van de cap a peus, donant suport totalment al cos per a una nit de son inigualable i una major durabilitat. Centre de baranes laterals i travessa segura a la catifa.
SCHNOZZEL PUMPBAG INCLÒS: Pumpbag inclòs per inflar la catifa ràpida i sense humitat. Bossa i kit de reparació també inclosos.
Tipo de producto
Colchonetas
Actividades
Acampada
Géneros
Unisex
EXPED.M043.D05D05.M
7640445454728
Sin reseñas

16 otros productos en la misma categoría:

También te puede interesar

Producto añadido a la lista de favoritos