Tendes

Preu
Marca
Gèneres
Activitats
Tipus de producte
Categories
Filtre
SAMAYA ASSAUT2 ULTRA
º
Darreres unitats en inventari
Tendes de Acampada
SAMAY.SAA2UH
El Samaya ASSAUT2 ULTRA és un compendi de tecnologia. Desenvolupat en estreta col·laboració entre l'equip d'R+D i els atletes de Samaya, és la combinació exclusiva de reduir pes i augmentar el rendiment, sense deixar de banda la comoditat.
Tendes de Acampada
SAMAY.SA25H
El Samaya2.5 està dissenyat per allotjar dos o fins i tot tres usuaris durant les seves expedicions alpines. És el company ideal per a aquells que busquen un confort òptim fins i tot en condicions extremes. Lleuger i compacte, el Samaya2.5 s'adapta fàcilment a una motxilla.
SAMAYA INSPIRE2
º
Darreres unitats en inventari
Tendes de Acampada
SAMAY.SAINS2H
El Samaya INSPIRE2 es basa en la seva versatilitat i modularitat per revolucionar l'art del bivac de 3 temporades. A través del seu confort intern i un rendiment superior, convida a viure el moment present, a prendre temps i a contemplar. Gràcies a aquesta experiència única de reconnexió, torna a centrar-te en l'essencial i en allò que t'importa.
FOOTPRINT ASSAUT2 ULTRA
º
Darreres unitats en inventari
Tendes de Acampada
SAMAY.FTA2U
Dissenyat amb niló 30D d'alta tenacitat 6.6, la funció principal de Footprint ASSAUT2 ULTRA és protegir el terra de la teva tenda contra els riscos d'abrasió i perforació. Per tant, us permet utilitzar el vostre Samaya ASSAUT2 ULTRA sigui quin sigui el terreny on decidiu muntar-lo.
Producte afegit a la llista de favorits